Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/8/0/vvs-lauget.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3615 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/c/8/0/vvs-lauget.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php:3615) in /customers/c/8/0/vvs-lauget.dk/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 716 Øresundsmesterskaberne – VVS Lauget

Øresundsmesterskaberne i tag- og facadearbejde 2020 afholdes i København

TEKNIQ og Plåtslageriernas Riksforbund, Sverige samt Københavns Blikkenslager- og VVS Laug, er glade for den store interesse og opbakning, der altid er omkring Øresundsmesterskaberne.

Selve konkurrencen foregår i zink og kobber. Der er tale om en holdkonkurrence, hvor hvert hold består af 2 lærlinge. Et svensk og et dansk hold arbejder i zink, mens to andre hold arbejder i kobber.

Rigtig mange er involveret, lige fra den frivillige arbejdskraft, skolernes engagement og til de mange flotte sponsoreringer. Der har igennem årene skulle bruges ekstra mange ressourcer, særligt når mesterskaberne afholdes i København enten på Rådhuspladsen eller Nytorv.

  • Formålet med mesterskaberne er bredt: Vi ønsker at sætte fokus på en branche, der kan absorbere flere unge til et håndværk, der er i fremgang.
  • Vi ønsker at sætte fokus på integrationen blandt unge.
  • Vi ønsker at sætte fokus på en branche, der kan absorbere flere unge til et håndværk, der er i fremgang.
  • Vi ønsker at sætte fokus på samarbejdet mellem arkitekten og den der udfører arbejdet i kobber og zink.
  • Vi ønsker at sætte fokus på samarbejdet i Øresundsregionen.

Oldermand for Københavns Blikkenslager-og VVS Laug, Søren Schmidt bød velkommen til mesterskaberne både i 2011 og 2007, og gav allerede her udtryk for at: “Alle er vindere, vi vinder ved at promovere vores fag.”

Undervisningsminister i 2011 Troels Lund Poulsen åbnede mesterskaberne ved at stemple et “H” for godt Håndværk og Hårdt arbejde.

Formand for TEKNIQ i 2011, Erik Otto, uddelte medaljer til guld og sølvvinderne. Guldvinderne af Øresundsmesterskaberne i 2011 blev Danmark.

I��2007 var undervisningsminister Bertel Haarder der ��bnet mesterskaberne.

Formand for TEKNIQ i 2007, Jesper Hansen, uddelte medaljer til guld og sølvvinderne. Guldvinderne af Øresundsmesterskaberne i 2007 blev Danmark.